Kedves Betegeim!

Sajnos a kialakult járványhelyzet miatt az elmúlt időszakban a magánrendelésemen a személyes konzultáció megszüntetésére kényszerültem. De természetesen akik eddig betegek voltak, nem gyógyultak meg egy csapásra, így kialakítottam egy online rendelési lehetőséget. Ezzel számos betegem élt is a járványos időszakban, és immár tapasztalatokkal a hátam mögött mondhatom, hogy ennek a rendeléstípusnak van helye a gyógyításban.

 

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Az online rendelés során ugyan fizikális vizsgálatra nincsen lehetőség, de a panaszok, tünetek megbeszélése lehetséges. Ez alapján diagnosztikai vizsgálati javaslatokat beszélünk meg – milyen labor – és képalkotó vizsgálatok szükségesek-, és ezek birtokában terápiás javaslatot tudok adni. Receptet az EESZT rendszeren keresztül tudok elektronikusan küldeni.

 

BEJELENTKEZÉS IDŐPONTFOGLALÁS MENETE

A konzultáció az elérhető videochates platformokon vehető igénybe, előzetes egyeztetésünk alapján akár több módon is, de magam leginkább az erre a feladatra létrehozott Skype beszélgetést ajánlom. Ezt az alkalmazást letöltve a „Web-endokrin” elérhetőségen tudja felvenni velem a kapcsolatot.

Időpont egyeztetés a +36 30/645 7664-es számon lehetséges, vagy a faklyaendokrin@gmail.com címre küldött email alapján tudjuk felvenni a kapcsolatot.

Az időpont foglalás után a vizsgálat díját előre utalással kérem kiegyenlíteni az üzenetben elküldött számlaszámra.

A megbeszélésről természetesen ambuláns lap készül, amelyet meg tud tekinteni az EESZT rendszeren és el is postázom a számlával együtt. (Hamarosan elektronikus számla is elérhető lesz)

Árak:

  • Új beteg első konzultációja: 10000 Ft
  • Ismert betegem kontroll konzultációja: 7000 Ft

Lemondás telefonon, sms-ben lehetséges 24 órával a konzultáció előtt.